Lady Shave etsii kuoronjohtajaa

Porvoolainen Lady Shave Porvoo Chorus on energinen barbershop-kuoro, jossa laulaa noin 40 laulajaa Porvoosta ja pääkaupunkiseudulta. Nykyisen kuoronjohtajan jäädessä opintovapaalle etsimme kuorollemme uutta kuoronjohtajaa kevätkaudeksi ajalle 7.1.-19.5.2020 (mahdollisuus jatkoon), ohjaamaan kuoroa Nordic Light Regionin pohjoismaisissa barbershop-kilpailuissa (toukokuu 2020 Helsingborg, Ruotsi).

Lady Shave -kuoro laulaa neliäänistä acapellaa ja musiikin lisäksi keskitymme myös barbershop-tyylille ominaisiin koreografioihin sekä ilmaisuun. Kilpailuissa esitettävät kaksi kappaletta on valittu ja harjoiteltu hyvälle perustasolle, kevään fokuksena on hioa niistä täydelliset ja samalla ylläpitää vanhaa ohjelmistoa tulevaa varten. Kuoro on tavoitteellinen ja haluaa kehittyä niin musiikillisesti kuin ilmaisullisestikin.

Kuoro harjoittelee tiistaisin klo 18.15-21.00 Porvoon keskustan kulttuuritalo Grandissa, lisäksi kuoro pitää kaksipäiväisen kuoroleirin 14.-15.3.2020.

Kuoronjohtajan työ sisältää keväällä 2020 harjoitusten valmistelun, harjoitukset ja kilpailujen johtamisen. Johtajuuden jatkuessa syksyllä 2020 kuuluu tehtäviin myös mm. ohjelmiston koostamista, koelaulujen järjestämistä jne.

Toivomme kuoronjohtajalta:
– kokemusta kuoronjohdosta
– mielenkiintoa laulupedagogiikkaan ja kykyä opastaa kuorolaisia äänenkäytössä
– innostavaa asennetta, taiteellista näkemystä ja halua kehittää kuoroa entistä säkenöivämmäksi
– perehtyneisyys tai kiinnostus barbershopiin, viihdemusiikkiin ja showkuoron johtamiseen katsotaan eduksi

Kuorossa on toimiva organisaatiorakenne. Yhdistyksen hallituksen ohella käytäntöjä pyörittävät kuoronjohtajan tukena olevat varajohtaja ja stemmajohtajat sekä koreografia-, pr-, jäsen- ja vaate+meikkitoimikunta.

Uusi kuoronjohtaja voi perehtyä nykyisen kuoronjohtajan avustuksella kuoroon ja ohjelmistoon joulukuun harjoituksissa (3.12. ja 10.12.). Kuoronjohtajan palkkio kevätkaudelta on 2 000 – 3 000 € (riippuen valittavasta henkilöstä), jonka toivomme kuoronjohtajan laskuttavan yrityksen tai laskutuspalvelun kautta. Lisäksi kuoronjohtajan Ruotsin kilpailumatkan kulut maksetaan.

Kiinnostuitko? Lähetä säkenöivä hakemuksesi 27.10. mennessä info@ladyshave.fi – huomaathan, että haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä info@ladyshave.fi tai 040 901 5219 Heli Hemgård, puheenjohtaja.